Kimblokken

Toont alle 4 resultaten

Kimblokken Gehydrofobeerde

De kimblokken van HplusH hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte. Koudebruggen worden voorkomen door Cellenbeton kimblokken toe te passen. Cellenbeton Kimblokken van HplusH worden, net als de overige cellenbetonproducten van H+H, geproduceerd uit 100% anorganische materialen. Cellenbeton van HplusH “veroudert” niet onder invloed van weersomstandigheden en UV. Het zal zelfs in de volgende eeuw nog dezelfde fysische eigenschappen bezitten als die op de dag dat ze verwerkt zijn. Kimblokken van H+H zijn ongevoelig voor rot en schimmel en zijn vormvast

Wat is een Koudebrug of bouwknopen?

Koudebruggen zijn plekken in een muur, dak of vloer waar een thermisch lek is, op deze plekken is er geen isolatie. Bij een bouwknoop of koudebrug  verliest u niet alleen energie maar kunnen er ook vocht problemen ontstaan wat schimmel en geurhinder tot gevolg heeft.

Kwaliteit

Kiest u voor HplusH, dan kiest u voor een levenslange, duurzame oplossing. Kimblokken van H+H laten zich eenvoudig bewerken en verwerken en zijn door hun afmetingen eenvoudig te combineren met andere bouwmaterialen. In vergelijking met andere bouwproducten die toegepast worden als koudebrugonderbreking, zijn de H+H kimblokken beduidend voordeliger.