Steenzagerij
Cellenbeton op maat

Tijd en geld besparen tijdens het bouwen?

Vanuit onze steenzagerij maken wij al onze cellenbeton producten voor u op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring op de bouw kennen wij de kneepjes van het vak. Ook weten wij dat het, door de vaak strakke planningen tijdens een bouw, belangrijk is om snel en efficiënt te kunnen werken. Wij denken daarom graag met u mee over de mogelijkheden. Hieronder vindt u de populairste maatwerkproducten van onze steenzagerij. Voor alle producten geldt, dat vrijwel elke afmetingen en kwaliteit mogelijk is. Staat het product wat u nodig heeft er niet bij? Neem gerust contact met ons op, samen zorgen we ervoor dat ook u geld en manuren kunt besparen.

Dakopstanden, ook wel dakranden genoemd, zijn direct te plaatsen. Indien gewenst behandelen wij ze met een voorstrijkmiddel zodat ze direct klaar zijn voor verwerking. 

Sparingen, ook wel instortvoorzieningen genoemd, worden veel gebruikt in de betonindustrie. Naast de standaard vierkante sparingen, behoren ook ronde sparingen tot de mogelijkheid. 

Dankzij de schuine kanten van onze vellingblokken ontstaat er een mooie v-groef. Hierdoor heeft de cellenbetonwand direct een mooie afgewerkte uitstraling en hoeft deze alleen nog, indien gewenst, geverfd te worden. Naast de standaard rechte vellingblokken, kunnen wij ook ronde vellingblokken leveren. 

Toggle Inhoud

Door rechte cellenbetonblokken op maat gezaagd te laten leveren op de bouw kunt u aanzienlijk veel tijd en geld besparen. Hierdoor hoeven er geen extra gereedschappen en machines naar de bouw en kunt u direct beginnen met het verlijmen van de cellenbetonblokken. 

Deze kolomblokken kunnen gebruikt worden voor twee doeleinden, ter vervanging van kolommen en als hoekblokken. De blokken zijn voorzien van een ronde uitsparing. Hierin wordt een ijzeren korf geplaatst. De blokken worden in verband geplaatst waardoor er een stabiele en stevige constructie ontstaat. Vooral bij brandwanden is dit een goede oplossing doordat de steunkolom geïntegreerd is in de wand. Daarnaast worden deze toegepast bij lange wanden waar normaal een kolom geplaatst wordt, met een stramien van 4 á 5 meter. Bij deze wanden moeten normaal kolommen geplaatst worden ter versteviging. Met onze kolomblokken met korf kunnen deze blind, dus vlak uitgevoerd worden.

itong-opmaat-zagen-zagerij-celbetonblokken

Cellenbeton op maat in België

Het kan soms voorkomen dat u een andere afmeting nodig heeft dan de standaardafmetingen die beschikbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat u snel en gemakkelijk kunt werken kunnen wij uw Cellenbetonblokken voor u op maat maken in onze Steenzagerij. 

Op deze manier heeft u nooit meer te veel of te weinig Cellenbeton Blokken. Daarnaast kunt u schoner te werk gaan omdat u geen afval meer heeft. 

Voordelen van onze Zagerij:

  • Nooit meer teveel of te weinig Gasbeton Blokken
  • Een gezondere werkomgeving 
  • Geen afval 
  • Sneller werken 
  • Alle afmetingen zijn mogelijk 

Nooit teveel of te weinig

Dankzij onze zaagservice heeft u geen last van stofontwikkeling door het zagen van de Cellenbetonblokken waardoor de bouwplaats schoner blijft. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving. Daarnaast gaat de bouwsnelheid flink omhoog omdat u geen tijd kwijt bent aan het op maat maken van de Gasbeton Blokken. Ook heeft u nooit teveel of te weinig blokken omdat u het precieze aantal blokken die u nodig heeft aan ons door kunt geven. 

Cellenbetonblokken-kimblokken-zagen

In de juiste Graden gezaagd

Verder hoeft u uw bouwproject niet aan te passen aan de standaardafmetingen van de blokken omdat wij vrijwel elke maat Cellenbetonblokken voor u kunnen maken. 

Heeft u een vraag over onze Cellenbeton Lateien, neem gerust contact met ons op!

Elke bestelling, opdracht of project, groot of klein, is voor ons belangrijk.

Steenzagerij

In onze Steenzagerij kunnen wij Rechte Cellenbeton Blokken in vrijwel elke afmeting op maat maken. Ook is het mogelijk om Schuine blokken te zagen in diverse Graden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om Ronde Blokken op maat te laten maken in verschillende Radiussen. Op deze manier kunt u gemakkelijk Schuine blokken of Ronde Blokken verwerken in uw bouwproject. 

De volgende blokken maken wij graag voor u op maat:

Staat uw benodigde blokken er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!