Steenzagerij voor al uw maatwerk

Cellenbeton op maat in België

Het kan soms voorkomen dat u een andere afmeting nodig heeft dan de standaardafmetingen die beschikbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat u snel en gemakkelijk kunt werken kunnen wij uw Cellenbetonblokken voor u op maat maken in onze Steenzagerij. 

Op deze manier heeft u nooit meer te veel of te weinig Cellenbeton Blokken. Daarnaast kunt u schoner te werk gaan omdat u geen afval meer heeft. 

Voordelen van onze Zagerij:

  • Nooit meer teveel of te weinig Gasbeton Blokken
  • Een gezondere werkomgeving 
  • Geen afval 
  • Sneller werken 
  • Alle afmetingen zijn mogelijk 

Nooit teveel of te weinig

Dankzij onze zaagservice heeft u geen last van stofontwikkeling door het zagen van de Cellenbetonblokken waardoor de bouwplaats schoner blijft. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving. Daarnaast gaat de bouwsnelheid flink omhoog omdat u geen tijd kwijt bent aan het op maat maken van de Gasbeton Blokken. Ook heeft u nooit teveel of te weinig blokken omdat u het precieze aantal blokken die u nodig heeft aan ons door kunt geven. 

In de juiste Graden gezaagd

Verder hoeft u uw bouwproject niet aan te passen aan de standaardafmetingen van de blokken omdat wij vrijwel elke maat Cellenbetonblokken voor u kunnen maken. 

Heeft u een vraag over onze Cellenbeton Lateien, neem gerust contact met ons op!

Elke bestelling, opdracht of project, groot of klein, is voor ons belangrijk.

Steenzagerij

In onze Steenzagerij kunnen wij Rechte Cellenbeton Blokken in vrijwel elke afmeting op maat maken. Ook is het mogelijk om Schuine blokken te zagen in diverse Graden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om Ronde Blokken op maat te laten maken in verschillende Radiussen. Op deze manier kunt u gemakkelijk Schuine blokken of Ronde Blokken verwerken in uw bouwproject. 

De volgende blokken maken wij graag voor u op maat:

Staat uw benodigde blokken er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!