Spanhuls 6×40 mm

0,32 incl. BTW

€0,31 incl. 21% BTW bij afhalen

Spanhuls voor snelle en gemakkelijke montage van lijmkoppelstrip, dilatatieanker, veeranker. De huls kan direct in de cellenbeton gemonteerd worden, boren is niet nodig.

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Categorie:

De spanhuls of ook wel Hulsnagel genoemd is eenvoudig te monteren en gemaakt van verenstaal met een corrosiebestendige coating.

Met een spanhuls heeft u weinig gereedschap nodig omdat deze direct in de gasbeton / cellenbeton geslagen kan worden. Hulsnagels / spanhulzen worden gebruikt voor een snelle montage van Veerankers, Lijmkoppel-strips en Dilatatie-ankers, bij wanden van Cellenbeton, kalkzandsteen of van massief metselwerk.

Het product is snel en gemakkelijk te verwerken u heeft geen pluggen of schroefmachine nodig. In cellenbeton hoeft er geen gat geboord te worden. In kalkzandsteen of massief metselwerk dient eerst een gat van 6 mm geboord te worden. Daarna kunt u de spanhuls door middel van een hamer inslaan in het boorgat in de wand.  Spanhulzen zijn niet bedoeld voor zware belastingen maar voor lichte bevestigingen.

Lengte: 40mm
Diameter: 6mm
Materiaal: Verzinkt staal

Gewicht 0,003 kg