Over Celbeton België

Onze passie voor Cellenbeton

Celbeton.be is een onderdeel van 123Cellenbeton BV. Met onze jarenlange ervaring mogen wij ons expert in Cellenbeton noemen. Wij hebben door de jaren heen talloze projecten mogen plaatsen waar wij zeer trots op zijn. Elk project, klein of groot, is een uitdaging. 

We hebben een enorme passie voor Cellenbeton en hopen via onze webshop zowel zakelijke als particulieren klanten te kunnen voorzien van hun benodigde Cellenbeton Materialen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij hebben een vaste leverancier gevonden in HplusH Benelux. Net als ons hechten zij grote waarde aan iedere klant en delen onze passie voor Cellenbeton. Dankzij onze goede samenwerking kunnen wij snel schakelen en goed inspelen op de wensen van onze klanten. 

Steenzagerij Cellenbeton

Wat ons uniek maakt is dat wij meedenken met onze klanten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

Elke bestelling, opdracht of project, groot of klein, is voor ons belangrijk. Daarnaast hopen wij dat u net zo enthousiast gaat worden over Cellenbeton als wij. Alle voordelen van Cellenbeton vindt u hier.

Om ervoor te zorgen dat ook u zorgeloos kunt werken hebben wij onze zaagservice in het leven geroepen. Wij nemen graag werk voor u uit handen zodat u zich niet hoeft te laten beperken door standaardafmetingen van blokken.

Voordelen van onze Steenzagerij 

In onze Zagerij kunnen wij Schuine, Ronde of Rechte blokken voor u in diverse graden, Radius en afmetingen zagen tegen een scherp tarief.

Heeft u een vraag over onze Cellenbeton Lateien, neem gerust contact met ons op!

Elke bestelling, opdracht of project, groot of klein, is voor ons belangrijk.

Lateien op maat 

Naast onze zaagservice maken wij ook Cellenbeton Lateien op maat. Door gebruik te maken van onze Maatwerk Lateien hoeft u zich niet te belemmeren door de standaardafmetingen van Lateien. Wij kunnen verschillende soorten lateien voor u maken in vrijwel elke afmeting: