Met zorg geleverd

Let op! Vanwege de enorme drukte en de grote vraag naar onze producten kan het zijn dat er bepaalde artikelen niet (genoeg) op voorraad zijn. Hierdoor kunnen de levertijden afwijken. 

Wij doen uiteraard onze uiterste best om uw bestelling te leveren volgens onze normale levertijden. Mocht dit niet lukken zullen we u via de mail op de hoogte houden. 

Levertijd

  • Is uw bestelling op maandag vóór 17.00 uur door ons ontvangen dan ontvangt u deze op de vrijdag daarna. Dit is afhankelijk van onze transporteur én onze voorraad.

Op maatwerk lateien zit momenteel een levertijd van 10 werkdagen.

Om de kwaliteit en service te behouden voor al onze klanten leveren wij éénmaal per week uit. Dit doen wij om de grote drukte in goede banen te kunnen leiden. Hieronder vindt u een overzicht van de uitleverdagen. U krijgt altijd bericht van ons over wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Verzendkosten

Afhalen in ons magazijn in Nederland

U kunt uw bestelling ook bij ons komen afhalen. Let op! Dit is een Nederlands adres. Nadat de bestelling door u geplaatst is nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak te maken wanneer u de bestelling kunt komen afhalen.

Adres magazijn

Alleen op afspraak
Let op, dit is een Nederlands adres:

123Cellenbeton B.V.
Magnesiumstraat 1B
6031 RV Nederweert

Order annuleren? Houdt rekening met annuleringskosten

Als u een order heeft geplaatst kan het voorkomen dat u deze wil annuleren. Helaas zijn wij genoodzaakt om hiervoor 5% annuleringskosten voor in rekening te brengen. Dit doen wij om de gemaakte bank- en administratiekosten te dekken. Het bedrag zal verrekend worden op uw creditnota. Wij rekenen op uw begrip.

Wanneer en hoelaat word mijn bestelling geleverd?

Als u een bestelling bij ons heeft gedaan, dan krijgt u van ons bericht via de email over wanneer uw bestelling geleverd wordt. U ontvangt op de dag van levering een bericht van onze transporteur met de verwachte levertijd, met een tijdvak van 3 uur.

 

Waar moet u op letten tijdens de levering

Wij willen u erop wijzen dat er ten alle tijden getekend moet worden voor ontvangst van de zending. Ook vragen wij u vriendelijk deze te controleren op eventuele beschadigingen. Deze dienen direct doorgegeven te worden aan de desbetreffende chauffeur.

Indien er op eigen initiatief afspraken gemaakt worden over de levering met de desbetreffende chauffeur, is dit de verantwoording van de klant. Eventuele schade kan dan niet meer verhaald worden bij Celbeton.be

Verdere informatie over de levering ontvangt u via de mail. 

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Vrachtwagen met laadklep

Bestellingen tot 10 pallets wordt afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep, de pallets worden via de achterkant van de vrachtwagen door middel van een palletwagen gelost. De pallets worden naast de laadklep gelost. 

Vrachtwagen met meerijdende heftruck of kraan

Bestellingen vanaf 10 pallets worden afgeleverd met een kooi-aap, de pallets worden via de zijkant gelost. De pallets kunnen op de bouwplaats of onverhard terrein gelost worden. Houd er rekening mee dat er voldoende plaats is op het losadres zodat de chauffeur de ruimte heeft om met de meerijdende heftruck te kunnen lossen. Indien er niet voldoende ruimte op de losplaats is, dan kan er ook gelost worden met een vrachtwagen met kraan. Deze vrachtwagen ook wel auto-laadkraan genoemd heeft een bereik van ca. 10 meter. 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €750,-