Met zorg geleverd

Vakantiesluiting

Afhalen in ons magazijn in Nederland

U kunt uw bestelling ook bij ons komen afhalen. Let op! Dit is een Nederlands adres. Nadat de bestelling door u geplaatst is nemen wij contact met u op om samen met u een afspraak te maken wanneer u de bestelling kunt komen afhalen.

Adres magazijn

Alleen op afspraak
Let op, dit is een Nederlands adres

Biesstraat 59 (Hal 4)
6093 AC Heythuysen

Levertijd

Om de kwaliteit en service te behouden voor al onze klanten leveren wij eenmaal per week uit. Dit doen wij om de grote drukte in goede banen te kunnen leiden. Hieronder vindt u een overzicht van de uitleverdagen. U krijgt altijd bericht van ons of onze transporteur over wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

  • Is uw bestelling op dinsdag vóór 08.00 uur door ons ontvangen dan ontvangt u deze op de donderdag of  vrijdag daarna. Dit is afhankelijk van onze transporteur.

Op maatwerk lateien zit momenteel een levertijd van 10 werkdagen.

Verzendkosten

Maatregelen COVID-19

Beste klant,

De webshop blijft gewoon geopend. Door het coronavirus COVID-19 treffen ook wij natuurlijk maatregelen om verspreiding te voorkomen. Zowel wij, als onze transporteurs houden zich aan de regels volgens het RIVM en GGD.

Om ervoor te zorgen dat u veilig kunt bouwen heeft celbeton.be een aantal maatregels getroffen:

1: Bij afhalen van bestellingen ontvangen wij geen klanten in ons magazijn, uw bestelling wordt buiten klaar gezet. U krijgt van ons door waar uw bestelling staat. U kunt niet contant betalen, de bestelling kunt u via de betaalmogelijkheden in de webshop voldoen.

2: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en GGD

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €750,-

Uw bestelling

Als u een bestelling bij ons heeft gedaan, dan krijgt u van ons bericht via de email over wanneer uw bestelling geleverd wordt. U ontvangt op de dag van levering een bericht van onze transporteur met de verwachte levertijd. Met een tijdvak van 3 uur. Indien u uw telefoonnummer bij uw bestelling heeft ingevuld zal de chauffeur ca. een half uur voor aankomst contact met u opnemen zodat u weet hoe laat de bestelling aankomt op het losadres.

Wij willen u erop wijzen dat er ten alle tijden getekend moet worden voor ontvangst van de zending. Ook vragen wij u vriendelijk deze te controleren op eventuele beschadigingen. Deze dienen direct doorgegeven te worden aan de desbetreffende chauffeur.

Indien er op eigen initiatief afspraken gemaakt worden over de levering met de desbetreffende chauffeur, is dit de verantwoording van de klant. Eventuele schade kan dan niet meer verhaald worden bij Celbeton.be

Vrachtwagen met laadklep

Bestellingen tot 10 pallets wordt afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep, de pallets worden via de achterkant van de vrachtwagen door middel van een palletwagen gelost. De pallets worden naast de laadklep gelost. 

Vrachtwagen met meerijdende heftruck of kraan

Bestellingen vanaf 10 pallets worden afgeleverd met een kooi-aap, de pallets worden via de zijkant gelost. De pallets kunnen op de bouwplaats of onverhard terrein gelost worden. Houd er rekening mee dat er voldoende plaats is op het losadres zodat de chauffeur de ruimte heeft om met de meerijdende heftruck te kunnen lossen. Indien er niet voldoende ruimte op de losplaats is, dan kan er ook gelost worden met een vrachtwagen met kraan. Deze vrachtwagen ook wel auto-laadkraan genoemd heeft een bereik van ca. 10 meter.