,

Cellenbetonblokken C2/350 600x200x100mm

6,08 incl. BTW

€5,47 incl. 21% BTW bij afhalen

 

Lijm per m2:  2,40 kg
Aantal blokken per m2: 8,33 stuks
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 7 werkdagen

Zaagservice nodig?

Goedkoop huis isoleren

Goedkoop een huis isoleren is gemakkelijker dan je denkt. De gasprijzen zijn flink gestegen en het is tegewoordig belangrijker dan ooit om je woning goed te isoleren om zo energie te besparen. Om zo goedkoop mogelijk de wanden van je woning of huis te isoleren kunt u gebruik maken van onze cellenbetonblokken 600x200x100mm in een kwaliteit G2/350. Buitenwanden isoleren met dit bouwmateriaal kan gedaan worden door middel van een voorzetwand. Een groot voordeel van cellenbeton ten opzichte van andere, traditionelere bouwmaterialen, is dat Cellenbeton niet gevoelig is voor vocht of schimmel.
Er zijn verschillende kwaliteiten in cellenbeton beschikbaar, voor elk gebruik zijn er andere type blokken nodig. Kort uitgelegd kunt u het volgende aanhouden: Cellenbetonblokken in G4/550 worden veel gebruikt voor binnenwanden zonder eisen. Cellenbetonblokken G6/650 zijn een veel gemaakte keuze voor binnenwanden waarbij geluidsisolatie van belang is. Cellenbetonblokken in de kwaliteit G2/350 worden gebruikt voor buitenwanden. Cellenbeton in een G2/350 kwaliteit staan bekend om hun uitstekende thermische isolatie.

Cellenbetonblokken zijn vanuit de fabriek van H+H enkel beschikbaar in dikkere blokken. Dit heeft natuurlijk te maken met de benodigde diktemaat voor buitengevels. Om een bestaande buitengevel te kunnen isoleren is het zonde van de ruimte, en vaak onnodig, om een heel dik blok te gebruiken. Een bestaande buitenwand kan gemakkelijk geisoleerd worden met een Cellenbeton voorzetwand. Hiervoor hebben wij een nieuw maatwerkproduct opgenomen in ons assortiment, namelijk de Cellenbetonblok G2/350 600x200x99mm. Hiermee kunt u een bestaande buitengevel eenvoudig isoleren en profiteren van de voordelen van een een buitenwandblok maar met een dunnere afmeting van een binnenwandblok waardoor meer ruimte binnen bespaard blijft. 

Deze Cellenbetonblokken kunnen enkel gebruikt worden in combinatie met een bestaande gevel en zijn, in deze afmeting, niet dragend toe te passen.

Buitenmuur isoleren met voorzetwand van Cellenbetonblokken

De Cellenbetonblokken in de kwaliteit G2/350 zijn geschikt om een koude buitenmuur te isoleren door middel van een voorzetwand van Cellenbeton. Deze voorzetwand wordt van binnenuit opgebouwd. Dankzij de uitstekende thermische isolatie van deze blokken kun je bouwen en isoleren in één handeling. Cellenbeton is een duurzaam bouwmateriaal, door dit te gebruiken bij renovaties of voorzetwanden zal de isolatie waarde van de woning toenemen. Cellenbeton heeft een typische celvormige structuur. Hierdoor heeft dit bouwmateriaal een hoge isolatiewaarde. Het bouwen met cellenbeton heeft veel voordelen. Daarnaast is het bouwmateriaal milieuvriendelijk én duurzaam. Deze cellenbetonblokken hebben een lambda waarde van 0,088.

Goedkoop isoleren met cellenbeton

Goedkoopste manier van isoleren, omdat er geen andere materialen nodig zijn. Een voorzetwand die op traditionele wijze opgebouwd wordt met houten balkjes, gipsplaat en isolatie, is veel duurder en ook veel meer werk. Met een cellenbeton voorzetwand is er maar één product nodig en dat zijn cellenbetonblokken.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Duurzaam bouwmateriaal
  • Uitstekende Thermische Isolatie
  • Geluidsisolatie
  • Hoge bouwsnelheid
  • Handzame Lijmblokken
  • Comfortabel en gezond binnenklimaat
  • Cellenbeton is niet brandbaar
  • Gemakkelijk af te werken
  • Geen vocht en schimmelvorming
  • Kosten besparen

Specificaties van Cellenbetonblokken

Aantal blokken per pallet: 120 st.
Aantal m2 per pallet: 14,40 m2
M3 per pallet: 1,440 M3
Kg per pallet: 691 kg
Benodigde lijm per m2: 2,40 kg p/m2
Breedte: 99 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 600 mm
Kwaliteit: C2/350 – G2/350 – PP2-0,35 
Druksterkte: 2,00 N/mm
Gewichtsklasse: 325kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,088 λ(W/mk)

Gewicht 5,76 kg
Afmetingen 60 × 10 × 20 cm

Andere suggesties…