Zaag Cellenbeton 75cm

44,95 incl. BTW

€40,45 incl. 21% bij afhalen

Gemakkelijk cellenbetonblokken op maat zagen met deze handzaag voorzien van carbide-tanden.

Lengte: 75cm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Categorie:

Zaag voor Cellenbeton

Deze zaag is speciaal gemaakt voor het zagen van cellenbeton, gasbetonblokken. De handzaag is voorzien van carbide tanden. Dit zorgt ervoor dat de cellenbetonblokken gemakkelijk doorgezaagd kunnen worden. Carbide tanden zorgen ook voor een lange levensduur van de handzaag. De cellenbetonblokken kunt u gemakkelijk recht doorzagen dankzij het stevige handvat en  het lange zaagblad van 75cm. Dit zorgt voor een rechte zaagsnede en stabiliteit tijdens het zagen.

Hoe kun je cellenbeton zelf zagen?

Tijdens het bouwen van een Cellenbetonwand is het soms nodig om passtukken te maken. Dit kun je gemakkelijk zelf op maat zagen met onze Cellenbeton Handzaag. Deze zaag is gemaakt van extra sterk materiaal waardoor deze gemakkelijk door de cellenbeton gaat. Daarnaast slijt dit materiaal niet zo snel als andere zagen waardoor hij langer meegaat.

Eerst is het van belang om aan te geven waar het cellenbetonblok afgezaagd moet worden. Als deze afgetekend is kun je gaan zagen. Met behulp van een Zaaghoek zorg je ervoor dat je netjes recht zaagt. Dit zorgt voor een mooier eindresultaat.

Gewicht 2 kg

Andere suggesties…