,

Wc ombouw Cellenbeton 800x1250x50mm

36,50 incl. BTW

€32,85 incl. 21% BTW bij afhalen

Besteleenheid: dit product wordt geleverd als pakket
Afmetingen: 800 x 1250 x 50 mm

  • Op voorraad

Met dit pakket kunt u zelf gemakkelijk en snel uw toilet ombouw plaatsen. Heeft u een andere maat nodig? Maak dan gebruik van onze zaagservice.

Wc ombouw

Op zoek naar een wc ombouw die kant-en-klaar is? Met onze toiletombouw van cellenbeton bent u in een handomdraai klaar met het renoveren of bouwen van uw toiletombouw. De ombouw wordt geleverd als bouwpakket wat bestaat uit:

  • Een Cellenbetonblok met uitsparingen
  • Een plateau
  • De benodigde wandankers

Deze toilet ombouw is geschikt voor de meeste type toiletten. U kunt met dit complete pakket zowel een hangtoilet, als een staand toilet plaatsen.

Hoe bouw je een toiletombouw van cellenbeton?

Bouwen met cellenbeton is gemakkelijk en snel. Als de ondergrond vlak en waterpas is, kan de eerste laag cellenbetonblokken in de cellenbetonlijm gezet worden. Als dit niet het geval is, dan moet de eerste laag cellenbetonblokken in een kimlaagmortel gezet worden. Hiermee kunnen grote oneffenheden opgevangen worden. Hierop kan de rest van de toiletombouw op gebouwd worden. Deze blokken worden verlijmd met cellenbetonlijm.

U hoeft zich niet druk te maken over de uitsparingen voor de aan- en afvoer en de draadstangen van het toilet, deze hebben wij er al voor u uitgefreesd. Achter de toiletombouw is voldoende ruimte voor het inbouwreservoir. Alle leidingen en afvoeren kunnen hierdoor netjes weggewerkt worden waardoor de toiletruimte er netjes uitziet en gemakkelijk schoon te maken is.

Wc ombouw kant-en-klaar pakket

Als u dit product besteld, ontvangt u van ons een kant-en-klaar bouwpakket met daarin de benodigde cellenbetonblokken en wandankers die u nodig heeft om de toiletombouw te maken. De cellenbetonblokken zijn op maat gemaakt voor u zodat u niets meer op maat hoeft te zagen. Cellenbeton wordt veel gebruikt voor het maken van een toilet ombouw. Dit komt door het geringe gewicht van het materiaal waardoor de ombouw snel en gemakkelijk geplaatst is. Verder is cellenbeton uitermate geschikt voor het bouwen in en om natte ruimtes omdat het niet gevoelig is voor vocht en schimmel en het is hoog belastbaar.

Afwerking van de wc ombouw

Cellenbetonblokken kunt u met elke gewenst materiaal afwerken. In de natte ruimtes wordt vaak gekozen voor tegelwerk. Houdt er rekening mee dat er in de natte ruimtes altijd gekozen wordt voor een afwerking die water- en vochtbestendig is.

Maten van het toilet ombouw

Wij hebben de meest gangbare breedte maten voor in toiletruimtes in ons assortiment opgenomen:

Als u andere afmetingen nodig heeft kunnen wij deze voor u op maat maken. Neem gerust contact met ons op.

Gewicht 60 kg
Afmetingen 80 × 5 × 125 cm