,

Toiletplaat Cellenbeton

27,50 incl. BTW

Kant- en klare Toiletplaat is geschikt om een hangtoilet mee te plaatsen.
Deze blokken zijn voorzien van de gaten voor de rioleringsbuizen en het bedieningspaneel.

Afmeting: 400mm breed
                     1200mm hoog   
                     50mm dik

Wordt geleverd als pakket, bestaande uit 2 losse blokken.

Toiletplaat voor hangtoilet

Dankzij deze toiletplaat hoeft u de rioleringsbuizen en het bedieningspaneel niet meer ter plaatsen te boren. Hierdoor kunt u het toilet direct plaatsen en heeft u geen afval of stof op de bouwplaats. Daarnaast bespaart het u aanzienlijk veel tijd omdat alles is voorgeboord.

Deze Toiletplaat is geschikt voor de meeste toiletsystemen. Dit kunt u eenvoudig controleren dankzij de tekeningen.

Naast deze kant- en klare toiletplaat, hebben wij ook een toilet ombouw in verschillende afmetingen beschikbaar:

  • 800x1250x50mm
  • 1200x1250x50mm
  • 1000x1250x50mm

Cellenbetonwand in een natte ruimte

Cellenbeton is geschikt om te gebruiken voor natte ruimtes. Dit komt doordat Cellenbeton niet gevoelig is voor vocht en schimmel. U kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld:

  • Toilet ruimte
  • Badkamer
  • Kleedkamers
  • Keuken
  • Wasruimte

Om extra privacy te creëren kunt u ervoor kiezen om een wandje te plaatsen in bijvoorbeeld uw toiletruimte of badkamer. Dit is gemakkelijk te maken met onze rechte of ronde cellenbeton blokken. U kunt er dan voor kiezen om een verdiepingshoge voorzetwand te plaatsen zodat er een aparte ruimte ontstaat.

Een andere optie is het maken van een halfhoog voorzetwandje. Op deze manier heeft u voldoende privacy maar behoud u evengoed een open ruimte. De laatste optie wordt vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen. Daarnaast worden Cellenbeton blokken vaak gebruikt om een andere indeling te maken of om bijvoorbeeld de douche, wasmachines of droger af te scheiden.

Afwerking

Cellenbeton blokken kunt u met elk gewenst materiaal afwerken. Het is geschikt om te stucen maar ook zeker om te betegelen. Houdt er in de natte ruimtes rekening mee dat u een afwerking kiest die water- en vochtbestendig is.

Gewicht 16 kg
Afmetingen 125 × 5 × 40 cm