Cellenbetonschroef 8x110mm (doos)

48,92 incl. BTW

10% korting €44,03 incl. 21% BTW afhaalprijs

Levertijd: 2-3 werkdagen 

Staffelkorting

Aantal Discount (%) Prijs
1 - 4 48,92
5 - 9 5.01 % 46,47
10+ 10 % 44,03
Categorie:

Gasbetonschroeven

Gasbetonschroef, ook wel cellenbetonschroef genoemd zijn er in verschillende maten. Gasbetonschroeven 8×110mm kunnen direct in de HplusH cellenbetonblokken geschroefd worden zonder voorboren en zonder plug. De cellenbetonschroef is corrosie bestendig door de speciale Alu-zink coating. Toepasbaar voor het vastzetten van houten en kunststof kozijnen, ophangen van keukenkasten, tv-beugel en het bevestigen van houten latten, planken, en balken tegen gasbeton-cellenbeton.

Welke lengte gasbetonschroef?

Gasbetonschroeven moeten altijd minimaal 60mm in de cellenbetonmuur zitten, tel hierbij de dikte van het te bevestigen materiaal erbij op.

De gasbetonschroef heeft een diameter van 8mm en een lengte van 110mm.

Gasbetonschroeven bestellen per volle doos

Onze gasbetonschroeven kunnen zowel per doos, als per stuk besteld worden. Zo heeft u altijd genoeg schroeven voor uw project. De schroeven kunt u meestellen met uw pallet gasbetonblokken maar ze kunnen ook per pakketzending verzonden worden. Wilt u ze graag afkomen halen bij ons magazijn in Nederweert? Dat kan! Dan ontvangt u 10% korting op uw gehele bestelling.

Ons afhaalmagazijn is gelegen in Nederland in het plaatsje Nederweert. Dit is circa 15 autominuten gelegen van de Belgische grens.

 

Gewicht 0,5 kg
Gegevens

Lengte: 110mm
Diameter: 8mm
Materiaal: staal met speciale roestwerende coating
Aantal per doos: 100st.

Andere suggesties…