,

Cellenbetonblokken C6/650 500x250x200mm

308,18 incl. BTW

€ 277,37 incl. BTW Afhaal prijs

Besteleenheid: per pallet
Levertijd: 10 werkdagen

Cellenbetonblokken 200mm

Cellenbetonblokken 200mm zijn een veel gemaakte keuze voor het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen, garages, kantoorgebouwen, scholen en andere gebouwen. Cellenbeton is een populair bouwmateriaal dankzij de vele voordelen.
Cellenbeton heeft een hoge isolatiewaarde, accumulerend en niet gevoelig voor vocht of schimmel. Daarnaast is het gemakkelijk op maat te maken, zijn handzame blokken en is het eindresultaat gemakkelijk af te werken. Hierdoor is het de perfecte keuze voor zelfbouwers. Bij cellenbeton heeft u keuze uit verschillende kwaliteiten. Dit product heeft de kwaliteitsklasse G6/650. Dit betekent dat dit product een grotere draagkracht heeft dan bijvoorbeeld een C2 of een C4 blok. Daarnaast heeft het een goede thermische en geluidsisolerende werking. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor ruimtes waarbij geluid een rol speelt zoals schoolgebouwen, kantoren maar ook woningen.

Snel bouwen, verbouwen en renoveren met cellenbeton 200mm

De aankomende jaren zullen er veel woningen en bedrijfsgebouwen nieuw gebouwd gaan worden in België en Nederland maar er zal misschien wel meer verbouwd en gerenoveerd gaan worden. Voor beide is Cellenbeton de juiste keuze. De afgelopen jaren zijn er veel oude kantoorgebouwen verbouwd naar appartementen, oude boerderijen zijn gerenoveerd en dankzij dit veelzijdige bouwproduct is zelf renoveren of verbouwen binnen handbereik.
Met cellenbetonblokken 200mm kan er gemakkelijk en snel wanden gebouwd worden dankzij de handzame cellenbetonblokken. Cellenbeton is gemakkelijk op maat te zagen waardoor de bouwsnelheid hoog ligt. Hierdoor is cellenbeton ook voor onze particulieren klanten die zelf bouwen de juiste keuze.

Hoe kun je energie besparen?

Er zijn veel redenen om te bouwen, verbouwen of renoveren met cellenbeton. Eén daarvan is de hoge isolatiewaarde van het bouwmateriaal. Dankzij de celvormige structuur van het materiaal heeft het een accumulerend vermogen. Dit betekent dat het warmte op slaat en loslaat op het moment dat het kouder wordt in de ruimte. Hierdoor ontstaat er een optimaal binnenklimaat, bespaart u aanzienlijk op uw energierekening én stoot uw woning of bedrijfspand minder c02 uit!

Waarom verbouwen met Cellenbetonblokken?

 • Gemakkelijk zelf bouwen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Accumulerend vermogen
 • Niet gevoelig voor vocht en schimmel
 • Geschikt voor natte ruimtes
 • Handzame blokken

Veel zaagwerk?

Heeft u veel zaagwerk of lastige afmetingen die gezaagd moeten worden? Vanuit onze steenzagerij kunnen wij vrijwel alle afmetingen voor u op maat zagen. Ook schuine blokken, dakranden of Sparingen zijn voor ons geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Specificaties Cellenbetonblokken C6/650 500x250x200mm

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G6/650 –  C6/650 –  PP6-0,65
Druksterkte: 7,00 N/mm²
Gewichtsklasse: 625 kg/m³ (±25kg) 
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,175 λ W/mk
Breedte: 200 mm
Hoogte: 250 mm
Lengte: 500 mm
Afmeting (LxHxB): 50x25x20cm of 500x250x200mm

Verbruik blokken per m2: 8 stuks
Aantal stuks per pallet: 42 stuk
Aantal m2 per pallet: 5,25 m²
Verbruik lijm per m2: 4,30 kg
Uitvoering: Tand en Groef met Handgreep
Gewicht per pallet: 898 kg

Eigenschappen

 • Zeer hoge isolatie waarde.
 • Cellenbeton is niet brandbaar, er komen géén giftige stoffen vrij in geval van brand.
 • Betere geluidsisolatie dan bij traditionele bouwvormen.
 • Makkelijk en veilig verwerkbaar.
 • Cellenbeton heeft een vlak eindresultaat en is dus makkelijk af te werken.
 • Cellenbeton neemt géén water op, zodat vocht en schimmel geen kans krijgen. Het zorgt dus voor een gezond binnenklimaat!

Toepassingen

 • Buitenwanden
 • Binnenwanden
 • (Brandwerende) scheidingswanden

De Cellenbeton Lijmblokken van H plus H zijn voorzien van CE- markering en voldoen in Nederland aan de NEN EN 771-4 en in België NBN EN 771-4.

Gewicht 898 kg
Afmetingen 100 × 75 × 150 cm