, ,

Cellenbetonblokken C4/500 625x250x200mm Benor

333,95 incl. BTW

€300,55 incl. BTW bij afhalen

 

Lijm per m2:  4,00kg
Aantal blokken per m2: 6,41 stuks
Besteleenheid: per pallet
Levertijd: 5-10 werkdagen

Zaagservice nodig?

Cellenbeton 200mm dik België

Cellenbeton van 200mm dik zijn geschikt voor dragende gevels en dragende binnenwanden. Cellenbetonwanden met deze dikte hebben een uitstekende Thermische en akoestische eigenschap. Daarom kunt u deze blokken gebruiken voor nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en herstelklussen. Daarnaast zijn deze blokken ook geschikt om een aanbouw mee te realiseren. Omdat deze Cellenbetonblokken zijn uitgevoerd met het zogenoemde tand en groef zijn ze snel te verwerken. Dit komt doordat er in de verticale voeg, ook wel de stootvoeg genoemd, géén lijm aangebracht hoeft te worden. Daarnaast hebben de blokken handgrepen waardoor ze gemakkelijk hanteerbaar zijn.

Cellenbetonblok met BENOR- Certificaat

Wij bieden een ruim assortiment BENOR Blokken aan. Een selectie van ons assortiment Cellenbetonblokken van H+H Benelux hebben een BENOR Certificaat. Dit is een onafhankelijk en betrouwbaar certificaat dat een kwaliteitsgarantie geeft voor bouwmaterialen.

U kunt het BENOR Logo terugvinden op de verpakking van onze Cellenbeton BENOR Blokken.

Dragende Binnenwanden met Cellenbeton

Dankzij de grote draagkracht van de Cellenbetonblokken met een dikte van 20cm zijn deze Rechte blokken geschikt voor dragende binnenwanden. Nadat de binnenwanden opgebouwd zijn, dienen deze wanden nog afgewerkt te worden met een pleisterwerk, oftewel een (binnen) stucwerk.

Binnen muren kunnen dankzij deze dikte ook dienen als brandwanden. Cellenbeton heeft de goede eigenschap dat het onbrandbaar is, de blokken voldoen aan brandklasse A1 ‘niet brandbare materialen’. Dit betekend dat het materiaal brandweerbaar is en als barrière dient bij een uitbreidende brand. Ook is er geen druppelvorming tijdens een brand en stoot het geen gevaarlijke stoffen uit.

Dragende gevels

Cellenbetonblokken 200mm oftewel 20 cm van HplusH Benelux is uitstekend geschikt om te gebruiken voor dragende gevels. Deze Cellenbetonwanden dient u  nog af werken met bijvoorbeeld een isolerende laag zoals EPS isolatie of Tempex . Omdat de isolatie beschermt moet zijn tegen weersinvloeden moet deze nog afgewerkt worden met een buiten stucwerk. Op deze manier zijn de isolerende eigenschappen van de bouwmaterialen beschermd. Voor de afwerking van de binnenwand kunt u kiezen voor een binnen stucwerk.

Specificaties van Cellenbetonblokken

Aantal blokken per pallet: 42 st.
Aantal m2 per pallet: 6,56 m²

M3 per pallet: 1,313 m3
Benodigde lijm per m2: 4,00 kg p/m²
Gewicht per pallet: 867 kg
Tand en Groef met Handgreep: Ja

Breedte: 200 mm
Hoogte: 250 mm
Lengte: 625 mm

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: C4/500 – G4/500 – PP4-0,50
Uitvoering: Tand en Groef met Handgreep
Druksterkte: 4,5 N/mm²
Gewichtsklasse:  475 kg m³ (25± kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt:  0,131 λ(W/mk)
Benor: Nummer 002/615

Gewicht 965 kg
Afmetingen 125 × 75 × 150 cm

Andere suggesties…