Cellenbeton Lijm 15 kg

10,95 incl. BTW

€ 10,40 incl. BTW Afhaal prijs

HplusH cellenbetonlijm  geschikt voor dragende en niet-dragende wanden binnen en buiten.

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Cellenbeton Lijm 15 kg

Deze Cellenbetonlijm van H+H á 15 kg per zak wordt geleverd als droge mortel. Cellenbetonlijm van HplusH is voor het verlijmen van Cellenbeton Blokken voor dragende en niet-dragende constructies. Zowel voor nieuwbouw als renovatiewerken. De afbinding van de lijm is afgestemd op het te verlijmen materiaal waardoor een optimale hechting wordt verkregen. HplusH Blokken lijm is wit van kleur en daardoor zeer onopvallend aanwezig tussen de verlijmde blokken, dit is een groot voordeel bij een dunne stuclaag.

Hoe kan ik Cellenbetonlijm maken?

De lijm van H+H wordt geleverd in poedervorm. Als u gaat starten met uw klus hoeft u er alleen  maar water aan toe te voegen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lijm de juiste dikte heeft. Wanneer u een gleuf in de Cellenbetonlijm kunt trekken zonder dat het direct dichtloopt heeft u de juiste dikte. Na het aanmaken van de lijm is het product enkele uren te gebruiken. De lijm kunt u niet bewaren tot de volgende dag, zorg er dus voor dat u niet teveel lijm in één keer aanmaakt. Om verspilling te voorkomen is het beter om de lijm in gedeeltes klaar te maken wanneer dat nodig is.

Kleine zak Blokkenlijm

Omdat deze Blokkenlijm geleverd wordt in kleine handzame zakken zijn ze gemakkelijk te tillen. Hierdoor is uw rug minder belast met zware materialen als u uw klus gaat voorbereiden. Daarnaast is het grote voordeel van deze kleine zakken dat u minder lijm over heeft wat niet gebruikt kan worden. U kunt namelijk beter inspelen op de aantal kilo’s die u nodig heeft voor het verlijmen van de Cellenbetonblokken.

Cellenbeton Lijmen

Als u de bouw of projectplaats heeft voorbereidt, en de lijm klaar heeft gemaakt, kunt u gaan beginnen met lijmen. U kunt de Cellenbetonlijm aanbrengen met een Lijmkam, ook wel een Lijmschep, Lijmtroffel of Lijm verdeelbak genoemd. Om gemakkelijk en netjes te kunnen werken moet de Lijmkam net zo breed zijn als de Blokken. Als u dus Cellenbetonblokken met de maat 600x400x100mm gaat verlijmen, gebruikt u een lijmkam van 100mm breedte. De lijm moet goed en egaal verdeeld zijn en een dikte hebben van ongeveer 2-3 millimeter.

H+H cellenbetonlijm is een industrieel vervaardigde droge kleef lijmmortel voor het verlijmen van cellenbeton ( metselmortel type T ) in de sterkteklasse M10 conform NBN EN 998-2. Deze mortel draagt het CE Label.

Specificaties

Fabrikant: H+H
Inhoud: 15 kg per zak
Druksterkteklasse: M10
Brandweerstand: Euroklasse A1
Open tijd: 7 min.
Mengverhouding: per 15kg Cellenbeton lijm ca. 3,5 liter water

Cellenbetonlijm is geschikt voor het verlijmen cellenbetonblokken voor binnen en buiten.

Gewicht 15 kg