,

Cellenbetonblokken 600x400x100mm Tand en Groef

5,32 incl. BTW

€4,79 incl. BTW bij afhalen

 

Gebruik de helft minder lijm dankzij tand/groef verbinding

Lijm per m2:  0,80 kg
Aantal blokken per m2: 4,16 stuks
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 5 werkdagen

Zaagservice nodig?

Cellenbeton 100mm met Tand en Groef

Cellenbetonblokken 100mm met Tand en groef, zijn blokken die naast de standaard voordelen van cellenbeton, een extra voordeel hebben. Dit is namelijk dat deze blokken voorzien zijn van Tand en Groef. Dit betekend dat er aan de verticale kant, bij de stootvoeg, aan de ene kant een uitsparing en aan de andere kant een verdikking in het blok zit. Deze passen precies in elkaar en hoeven alleen verbonden te worden met golfspijkers 40x40mm. Dankzij deze verbinding hoeft u geen lijm in de stootvoegen te gebruiken. Dit betekend dat het lijmverbruik slechts 0,80 kg per m2 is. Dat is de helft minder dan de regulieren blokken in deze afmeting!

Cellenbeton is een populair product om mee te bouwen voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Het is een bouwproduct wat gemaakt is van natuurlijke materialen namelijk Kalk, Zand en Cement. Cellenbeton heeft een typische celvormige structuur. Hierdoor heeft dit bouwmateriaal een hoge isolatiewaarde. Het bouwen met cellenbeton heeft veel voordelen. Daarnaast is het bouwmateriaal milieuvriendelijk én duurzaam. Dit product cellenbetonblokken is voorzien van tand en groef waardoor de blokken gemakkelijk te stapelen zijn en er minder lijm verbruikt wordt. Hierdoor kan er sneller en efficiënter gewerkt worden en ligt de bouwsnelheid hoger. Dit type blok is afneembaar per volle pallet.

Goedkoper en sneller bouwen en met tand en groef

Dankzij de Tand en Groef verbinding van deze cellenbetonblokken heeft u de helft minder lijm nodig dan bij regulieren cellenbetonblokken. De verticale voegen, ook wel de stootvoegen genoemd, hoeven namelijk niet verlijmd te worden. Hierdoor kan er sneller gebouwd worden. Indien nodig kunnen de blokken onderling gekoppeld worden door middel van een golfspijker 40×40.

Voordelen van Cellenbetonblokken 100mm

Gemak dient de mens en daar is bouwen met Cellenbeton een goed voorbeeld van. Hierdoor is Bouwen met Cellenbeton steeds populairder in België. Cellenbetonblokken zijn licht in gewicht. Daarnaast hebben ze een grote draagkracht. Verder zijn de blokken gemakkelijk te verwerken. Als er grote Wandoppervlaktes gebouwd moeten worden kunt u dit in een korte tijd uitvoeren. Deze Cellenbeton Blokken zijn voorzien van Tand en groef. Dit wilt zeggen dat de blokken als het ware ‘in elkaar’ passen d.m.v. een uitsparing. Hierdoor is het bij deze type blok niet nodig om Cellenbetonlijm te gebruiken in de verticale voegen.

Minder lijmmortel

Het lijmverbruik van de HplusH blokken 600x400x100 is 1,60kg per m2, maar met de blokken uitgevoerd met tand en groef is het lijmverbruik slechts 0,80kg per m2.

Gewicht 17,77 kg
Afmetingen 60 × 10 × 40 cm
Technische gegevens

Aantal blokken per pallet: 60 st.
Aantal m2 per pallet: 14,40 m²
M3 per pallet: 1,440 M3
Kg per pallet: 1066 kg
Benodigde lijm per m2: 0,8 kg p/m²
Blokdikte: 100mm
Uitvoering: Tand/groef
Fabrikant: H+H
Kwaliteit: C4/550 – G4/550 – PP4-0,55
Gemiddelde druksterkte: ≥ 4,50 N/mm² (gemiddeld)
Gewichtsklasse: 525kg m³ (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)

Andere suggesties…