Cellenbeton Ronde Blok 100mm 60°

26,96 incl. BTW

 

• 2-3 werkdagen levertijd
• 10% korting bij afhalen in Nederweert (NL)
•  Bezorgen vanaf €19,95

Afmeting (LxHxB): 550 x 200 x 100 cm
Besteleenheid: per stuk

Ronde Cellenbeton Blokken van HplusH

Ronde Blokken van Cellenbeton zijn er in verschillende afmetingen. Door hun ronde vorm kunt u gemakkelijk en snel een wand opbouwen met een mooie ronde of gebogen vormgeving. Cellenbeton is een veelzijdig bouwmateriaal. Deze Ronde Cellenbetonblokken zijn een grote aanvulling op ons assortiment. Door hun Gebogen vorm is er nog meer keuzevrijheid voor uw bouwproject. Zo worden deze blokken bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het maken van een gebogen tussenwand, douchewand, bad ombouw, koven, schoorsteen e.d.

Voordelen van Ronde Cellenbeton Blokken

Cellenbeton heeft vele goede eigenschappen. Eén daarvan is dat het materiaal niet gevoelig is voor vocht. Dat wilt zeggen dat het materiaal geen vocht opneemt en dat er dus geen schimmelvorming kan ontstaan. Dankzij deze eigenschap is Cellenbeton geschikt om te gebruiken in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer. De wanden van deze ruimte kunnen probleemloos gemaakt worden met Rechte Cellenbeton Blokken.

Ronde Cellenbeton Blokken worden ook wel Kwartronde Blokken genoemd. Deze Blokken zijn een goede keuze voor het maken van bijvoorbeeld een ontvangstbalie in een bedrijfspand of kantoor. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden in de horeca voor een Bar of een Garderobekast in de hal. De Ronde Blokken van HplusH zijn verkrijgbaar in verschillende Radiussen waardoor er voor elk doeleind wel een oplossing is.

Kwartronde blokken en vormgeving

Naast de praktische voordelen van het bouwen met Cellenbeton hebben Ronde Cellenbetonblokken een extra toevoeging. Gebogen wanden hebben een prachtige vormgeving en hebben een moderne uitstraling. Een gebogen wand is gemakkelijk te realiseren waardoor u uw creativiteit niet hoeft te laten belemmeren tijdens het ontwerpen van uw bouwproject.

In combinatie met de Rechte Cellenbetonblokken kunt u met de Ronde Blokken een speelse indeling geven aan uw omgeving. Daarnaast krijgt uw bouwproject een futuristische en moderne uitstraling.

Naast gebogen binnenwand, ofwel een binnenwand met een curve zijn onze Ronde Cellenbetonblokken van HplusH ook geschikt voor het omkleden van bijvoorbeeld spiltrappen of wenteltrap. Doordat Cellenbeton een veelzijdig bouwmateriaal is, kunt u ook Ronde Cellenbetonblokken voor veel verschillende doeleinden gebruiken.

Aantal benodigde Cellenbetonblokken per Cirkel

Naast een gebogen muur kunt u ook gemakkelijk cirkels maken met onze Ronde blokken.

Type Dikte Aantal stuks per cirkel
30˚ Ronde Cellenbetonblok 70 mm 12
60˚ Ronde Cellenbetonblok 70 mm 6
90˚ Ronde Cellenbetonblok 70 mm 4
30˚ Ronde Cellenbetonblok 100 mm 12
60˚ Ronde Cellenbetonblok 100 mm 6
90˚ Ronde Cellenbetonblok 100 mm 4

 

Gewicht 7,6 kg
Technische gegevens

Fabrikant: HplusH
Type: Kwartronde blok
Dikte: 100 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 550 mm
Klasse/ Kwaliteit: c4/550
Gewicht per blok: 7,6 kg
Radius inwendig: 450 mm
Radius uitwendig: 550 mm
Aantal stuks per cirkel: 6 stuks