Cellenbeton Latei 1250x125x150mm

31,19 incl. BTW

Prijs bij afhalen €28,07 incl. BTW

HplusH Lateien worden gebruikt om kozijn- en muuropeningen te overspannen in binnenwanden en scheidingswanden. Andere specificaties kunt u onderaan deze pagina vinden.

Afmeting (LxHxB): 1250 x 125 x 150 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: op voorraad 

Staffelkorting

Aantal Discount (%) Prijs
1 - 10 31,19
11 - 15 13.27 % 27,05
16+ 17.99 % 25,58

Cellenbeton Latei 15 cm

Cellenbeton Latei 15 cm, ook wel Gasbeton Lateien met een dikte van 15 cm is geschikt om raam- en deursparingen te overspannen. Hiermee wordt de bovenliggende constructie opgevangen en ontstaat er een stevige en stabiele Cellenbetonwand. Door gebruik te maken van Cellenbeton Lateien én Cellenbeton blokken voor de wanden krijgt uw bouwproject een hogere isolatiewaarde. Hierdoor profiteert u van vele voordelen. Door gebruik te maken van een cellenbetonlatei in een cellenbetonwand wordt scheurvorming voorkomen. Omdat de cellenbeton latei en de blokken van hetzelfde materiaal gemaakt zijn zal er ook geen verschil zichtbaar zijn tussen de latei en de muur nadat deze bepleisterd is.

Voordelen van Lateien 15 cm

Cellenbeton heeft een hoge isolatiewaarde. Door de Celvormige structuur van Cellenbeton kan het materiaal warmte goed vasthouden. Hierdoor worden koudebruggen sterk verminderd of zelfs nihil.

Als de Cellenbeton Lateien met een dikte van 10 cm van HplusH geleverd worden kunt u ze direct op de juiste plek leggen.

  • Geen koudebruggen
  • Snelle doorlooptijd
  • Geen uitzettingsverschillen tussen latei en wand
  • Verschillenden lengte, breedte, en hoogte maten zijn mogelijk.

Afwijkende Maten Lateien

Het kan soms voorkomen dat u een andere maat nodig heeft dan wij aanbieden in ons assortiment. Naast de standaardafmetingen kunnen wij ook maatwerk lateien aanbieden. U kunt hierbij aangeven welke maat en eisen u nodig heeft. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor grotere lateien, vanaf 300mm breed hebben wij een uitgebreide service. Het is vaak wenselijk om hijsogen aan de Lateien te maken zodat het plaatsen van deze Lateien gemakkelijker is.

Als u meerdere lateien in uw bouwproject nodig heeft kunnen wij ze voor u nummeren. Zo kunt u direct aan de slag als de materialen geleverd zijn. Aan de hand van uw bouwtekening en onze nummering kunt u gemakkelijk aflezen welke latei waar moet komen te liggen.

Specificatie

Materiaal: massief cellenbeton gewapend
Lengte: 1250 mm
Hoogte: 125 mm
Breedte: 150 mm
Oplegging: 125 mm
Dagmaat: 1000 mm
Belasting: 4,27 kN/m1

Gewicht 16 kg