Cellenbeton Halve Blok 70mm

Halve blokken met een dikte van 7 cm worden veel gebruikt als voorzetwanden bij renovatiewerken. Andere specificaties kunt u onderaan de pagina vinden.

Afmeting (LxHxB): 300 x 200 x 70 mm
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Categorie: Tags: , ,

Cellenbeton Halve blok 70mm dik

Halve blokken zijn handig voor het snel realiseren van cellenbetonwanden of muren. Geen stof of afval dankzij de halve blok. Deze cellenbetonblokken kunnen gebruikt worden voor het plaatsen van voorzetwanden, of tussenwanden.

Omdat er in verband gelijmd dient te worden is het belangrijk dat de verticale voegen niet boven elkaar komen, begin dus om de andere laag met een halve blok hiermee voorkomt u dat de stootvoegen boven elkaar zitten.Het voordeel van de schuine cellenbeton blok is dat er niet meer op de werkplek gezaagd hoeft te worden, hierdoor is er geen onnodig afval en stof. De blokken zijn machinaal gezaagd hierdoor zijn de halve blokken vlak en recht, hiermee kan een mooi en maatvast resultaat bereikt worden.

Zaagservice

Heeft u een andere afmeting nodig, met een afwijkende lengte?  Dan kunnen wij deze blok voor u op maat zagen in de gewenste lengte. Geef aan ons door welke afmeting het blok moet zijn en dan zullen wij contact met u opnemen.

Cellenbeton staat bekend om zijn uitstekende thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Dankzij dit duurzame bouwmateriaal is gemakkelijk en snel bouwen binnen handbereik. Het is een populair bouwmateriaal en ook erg veelzijdig. Cellenbetonblokken zijn toepasbaar voor nieuwbouw, renovatie, herstelklussen én aan- en verbouwingen.

Een van de vele voordelen van bestellen www.celbeton.be is dat u deze maat per stuk kunt afnemen. Zo heeft u altijd precies genoeg voor uw klus en heeft u nooit blokken over.

Specificaties van Cellenbetonblokken

Breedte: 70 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 300 mm

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Druksterkte: 5,16 N/mm
Gewichtsklasse: 525kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)