Cellenbeton 50mm Schuine Blok 60°

Schuine blokken met een dikte van 5 cm worden veel gebruikt als voorzetwanden bij renovatiewerken. Andere specificaties kunt u onderaan de pagina vinden.

Afmeting (LxHxB): 600 x 200 x 50 mm
Schuine-hoek: 60°
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Zaagservice nodig?

Cellenbeton Schuine blok 50mm dikte

Schuine blokken zijn handig voor het realiseren van cellenbetonwanden of muren met schuine zijde. Deze cellenbetonblokken kunnen gebruikt worden voor het plaatsen van een zolderwand, de schuine blokken sluiten dan perfect aan tegen het dakbeschot. Maar zijn ook geschikt voor schuine buitengevels of kopgevels. Doordat de blokken al voorzien zijn van een schuine kant sluit deze perfect aan tegen het plafond of dak. Het voordeel van de schuine cellenbeton blok is dat er niet meer op de werkplek gezaagd hoeft te worden, hierdoor is er geen onnodig afval en stof. De blokken zijn machinaal gezaagd onder een hoek van 60° waardoor de schuine kant vlak en recht is, hiermee kan een mooi en maatvast resultaat bereikt worden.

Zaagservice

Heeft u een andere schuine-blok nodig, met een afwijkende hoek?  Dan kunnen wij deze blok voor u op maat zagen in de gewenste graden. Geef aan ons door hoeveel graden de schuine hoek is en dan zullen wij contact met u opnemen.

Cellenbeton staat bekend om zijn uitstekende thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Dankzij dit duurzame bouwmateriaal is gemakkelijk en snel bouwen binnen handbereik. Het is een populair bouwmateriaal en ook erg veelzijdig. Cellenbetonblokken zijn toepasbaar voor nieuwbouw, renovatie, herstelklussen én aan- en verbouwingen.

Een van de vele voordelen van bestellen www.celbeton.be is dat u deze maat per stuk kunt afnemen. Zo heeft u altijd precies genoeg voor uw klus en heeft u nooit blokken over.

Specificaties van Cellenbetonblokken

Breedte: 50 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 600 mm
Schuine-hoek: 60°

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: G4/550 – PP4-0,55 – C4/550
Druksterkte: 5,16 N/mm
Gewichtsklasse: 525kg m3 (±25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt: 0,131 λ(W/mk)