, ,

Vellingblokken C4/550 600x200x70mm

4,43 incl. BTW

€3,99 incl. BTW Afhaal prijs

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: 10 werkdagen

Vellingblokken 70mm

Vellingblokken met een dikte van 70mm van Cellenbeton zijn cellenbetonblokken waarbij de hoeken zijn afgeschuind. Hierdoor ontstaat er een V-groef in je wand waardoor u snel een mooi eindresultaat heeft. De v-groef ontstaat zowel op de horizontale, als de verticale voeg en aan beide zijde van de wand. Het zijn handzame blokken waarmee u gemakkelijk en snel een wand mee kunt bouwen. Indien gewenst kan er na het opbouwen van de cellenbetonwand, een kleurtje gegeven worden aan de wand. Omdat deze blokken niet afgewerkt worden met een stucwerk is de bouwsnelheid aanzienlijk hoger waardoor de ruimtes snel in gebruik genomen kunnen worden.

Cellenbeton vellingblokken 70mm

Cellenbeton is een hoogwaardig en duurzaam bouwmateriaal met veel voordelen. Een van de grootste voordelen van dit product is de hoge thermische isolerende werking. Dit komt door de celvormige structuur van cellenbeton. Hierdoor heeft het materiaal een accumulerende werking waardoor het in staat is om warmte en kou op te slaan en weer los te laten wanneer dat nodig is. Hierdoor ontstaat er een optimaal binnenklimaat wat resulteert in een lager energieverbruik. Hierdoor kunt u dus aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

Wat is zijn vellingblokken?

Vellingblokken zijn cellenbetonblokken waarvan, zowel de verticale als de horizontale kant af gefreesd zijn. Hierdoor ontstaat er een v-groef waardoor de wand direct een mooie en afgewerkte uitstraling krijgt. Dankzij de v-groef is er een betere akoestiek dan een gladde wand. Vellingblokken zijn daarom een veel genomen keuze voor bijvoorbeeld: de industrie, kantoorgebouwen en scholen.

Hierin bieden we zowel rechte, als ronde vellingblokken aan. Vellingblokken worden vaak aangeboden in Kalkzandsteen. Cellenbeton heeft een betere isolatiewaarde in vergelijking met kalkzandsteen. Daarom hebben wij nu ook een uitgebreid assortiment in Vellingblokken.

Enkelzijdig of dubbelzijdig

In sommige situaties is het wenselijk om aan één zijde van de wand een vellingkant te hebben. In dit geval kunnen wij, vanuit onze steenzagerij, maatwerk voor uw project leveren. Heeft u een andere afmeting Vellingblok nodig dan 70mm? Doordat wij onze steenzagerij in eigen beheer hebben kunnen wij snel inspelen op de wens van onze klanten. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle afmetingen en kwaliteiten cellenbetonblokken voorzien van een vellingkant, zelfs Ronde Cellenbetonblokken. Bij de ronde vellingblokken geldt wel dat de v-groef enkel aan de buitenklant van de wand mogelijk is.

Gewicht 6,10 kg
Afmetingen 60 × 7 × 20 cm