Knauf Stuc-primer 5kg

26,95 incl. BTW

Met een stuc primer heeft de pleisterlaag een goede hechting op de cellenbetonwand.

Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Categorie:

Knauf Stucprimer Geel

Met Knauf Stuc-Primer worden sterk of onregelmatig zuigende steenachtige ondergronden binnenshuis voor behandeld. Als de ondergrond niet is voor-behandeld kan dat leiden tot verbranding van de pleister, hierdoor zal de gipsmortel niet goed hechten en kwaliteitsverlies tot gevolg hebben. Knauf Stuc-Primer vermindert de zuiging van de ondergrond en de aan te brengen gipspleister

Merk: Knauf
Gewicht: 5kg
Verbruik: ca. 100 gram per m2

Stucprimer aanbrengen

Eventuele vervuiling zo veel mogelijk verwijderen. De ondergrond moet schoon, stabiel, droog, vrij van losse delen en andere vervuilingen zijn, welke de hechting nadelig kunnen beïnvloeden. Tijdens de verwerking en droging mag de temperatuur van de ondergrond en omgeving niet onder + 5°C zijn. Aanmaken Knauf Stuc-Primer dient met schoon leidingwater verdund te worden en wordt met de lamsvachtroller aangebracht of machinaal opgespoten. Verdunning afhankelijk van de zuiging van de ondergrond, 1:1 tot maximaal 1:3. Te sterk verdunde Knauf Stuc-Primer verliest zijn werking.

De ondergrond goed verzadigd voorbehandelen met Knauf Stuc-Primer. Met het aanbrengen van de afwerklaag zolang wachten totdat de Knauf Stuc-Primer niet meer kleeft en droog is. Droogtijd circa 6 uur bij 23°C en 50% relatieve luchtvochtigheid. Een lagere temperatuur en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. De tijd na het drogen van Knauf Stuc-Primer tot het begin van de pleisterwerken dient wegens stofafzetting zo kort mogelijk te worden gehouden. Het bepleisteren van nog vochtige Knauf Stuc-Primer vermindert de werking en de hechting van de pleisterlaag.