Cellenbeton Rond

Als u een Ronde of Gebogen Muur wilt plaatsen van Cellenbeton kan dit gemakkelijk met onze Ronde Cellenbetonblokken. Deze Ronde Gasbetonblokken kunt u per stuk bestellen in onze webshop. Als u uw bestelling zelf bij ons komt ophalen in ons magazijn in Nederweert (NL, 15min. van de Belgische grens) ontvangt u 10% korting! Wij hebben een uitgebreid assortiment met Ronde Blokken waarin u de keuze heeft uit verschillende diktematen, maar ook in een aantal radiussen. Zo kun u kiezen uit twee diktematen namelijk, 70 en 100mm dikte.

Binnen deze twee diktematen heeft u weer de keuze uit 3 varianten: 30, 60 en 90 graden. Al deze maten zijn te combineren waardoor u uw bouwproject een speels effect kunt geven. Daarnaast zijn onze Ronde gasbetonblokken natuurlijk ook te combineren met ons uitgebreide assortiment met Rechte blokken. Hierdoor kunt u uw bouwproject altijd de gewenste uitstraling geven.

Cellenbeton Rond voor een woning, bedrijfspand en zorginstellingen

Naast oplossingen in woningen biedt Cellenbeton ook veel oplossingen voor bedrijfspanden. U kunt uw pand een moderne uitstraling geven waardoor het exterieur extra opvalt. Maar ook het interieur van uw bedrijfspand kan u een extraatje geven. Zo worden er ronde wanden of muurtjes voor bijvoorbeeld balies, praktijkruimtes, vergaderruimtes en dergelijke geplaatst met onze Ronde Cellenbetonblokken. 

Ook in zorginstellingen zien we ronde blokken steeds vaker terugkomen omdat er steeds vaker gekozen worden voor een ronde, of afgeronde vormgeving. Dit heeft te maken met het belang van een zo veilig mogelijke omgeving van patiënten en bewoners. Om een verzorgingstehuis en zorginstelling zo toegankelijk en veilig mogelijk te maken voor minder valide mensen, is het van belang dat er geen scherpe hoeken aanwezig zijn waar men zich aan kan stoten of verwonden. Om deze reden worden hoeken altijd afgerond, onze ronde gasbetonblokken zijn hier de juiste oplossing voor.

Verder zijn onze Ronde Cellenbetonblokken van HplusH ook geschikt voor het omkleden van bijvoorbeeld spiltrappen of wenteltrappen. Doordat Cellenbeton een veelzijdig bouwmateriaal is, kunt u ook Ronde Cellenbetonblokken voor veel verschillende doeleinden gebruiken.

Cellenbeton-Rond-Afgronde-Hoeken-Cellenbetonblokken-Keukeneiland-Zelf-Maken

Kwartronde of Ronde douchewand

Eén van de goede eigenschappen van Cellenbeton is dat het niet gevoelig is voor water. Bij eventuele waterlekkages is dit voor cellenbeton, in tegenstelling tot hout of gips, geen probleem. Het is dus niet gevoelig voor vocht of schimmelvorming. Hierdoor hoeft er in geval van een lekkage niet een hele nieuwe wand gebouwd te worden. Cellenbeton heeft ook geen last van krimp of uitzetting, hierdoor zal er geen scheurvorming ontstaan.

Dit maakt cellenbeton een veel gemaakte keuze voor natte ruimtes zoals de badkamer. De Ronde blokken lenen zich er uitstekend voor om een halfronde, kwartrond douchewand, douchecabine of bad ombouw mee te plaatsen. Verder kunt u ze ook gebruiken als gebogen wandje bij het toilet.

De ronde cellenbetonblokken kunnen gemakkelijk afgewerkt worden met bijvoorbeeld een pleisterlaag of een tegelwerk. Zo krijgt ook uw badkamer een strakke en luxe uitstraling.

Verankeren van een kwartronde cellenbeton douchewand

Om de stevige en stabiele kwartronde douchewand of douchecabine te plaatsen, is het verstandig om de ronde cellenbeton douche wand te verankeren. Dit kunt u doen door om de twee lagen de wand te verankeren met een lijmkoppelstrip. Hiervoor kunt u de Lijmkoppelstrip RVS 300mm voor gebruiken. Deze kan veilig gebruikt worden in natte ruimtes. Voor wanden in een ‘droge’ ruimte kunt u de Lijmkoppelstrip 200mm Verzinkt gebruiken

Kwartronde blokken voor een strakke vormgeving

Naast de praktische voordelen van het bouwen met Cellenbeton hebben Ronde blokken een extra toevoeging. Gebogen wanden hebben een prachtige vormgeving waardoor ze een moderne uitstraling krijgen. Een gebogen wand is gemakkelijk te realiseren waardoor u uw creativiteit niet hoeft te laten belemmeren tijdens het ontwerpen van uw bouwproject.

In combinatie met de Rechte Cellenbetonblokken kunt u met de Ronde Blokken een speelse indeling geven aan uw omgeving.

Cellenbeton-Rond-Ronde-Bouwblokken-Gebogen-Muur-Maken-Kwartronde-Blokken-Ronde-Muur-Maken

Ronde blokken bestellen met korte levertijd

Ronde Cellenbetonblokken kunt u bij ons per stuk bestellen en hebben een levertijd van 2-3 werkdagen.* Komt u ze ophalen bij ons in Nederweert? (NL, 15 min van de Belgische grens) Dan ontvangt u 10% korting!

*Op de product pagina’s staan de actuele levertijden vermeldt.