Cellenbeton Kimblok C4/500 600x140x200mm Benor

3,75 incl. BTW

€3,38 incl BTW bij afhalen

 

Afmeting (LxHxB): 600 x 200 x 140 mm
Aantal m2 per pallet: 9,60 m²
Besteleenheid: per stuk
Levertijd: direct, uit voorraad 

Overige specificaties zijn onderaan de pagina te vinden.

Zaagservice nodig?

Kimblokken 140 mm Gehydrofobeerd Benor

Kimblokken 140 mm van HplusH hebben een hoog isolerend vermogen en een hoge druksterkte. Cellenbeton kimblokken worden toegepast als thermische onderbreking. Met de gehydrofobeerde kimblokken 140 mm van H+H lost u problemen van isolerende delen tussen dak en vloer met traditionele bouwmaterialen volgens EPB wetgeving eenvoudig op. De kimblokken van H+H laten zich net zo eenvoudig verwerken als de overige cellenbetonproducten van HplusH.

Draagkrachtige isolatie om zowel de stookkosten als de Co2-uitstoot te verlagen, worden er tegenwoordig hoge eisen gesteld aan de isolatie van bouwwerken. Het voorkomen van koudebruggen bij reguliere bouwmethoden is echter ingewikkeld en vergt bijna onuitvoerbare methoden. Met kimblokken van H+H kunt u echter op een zeer eenvoudige wijze voldoen aan de thermische eisen van de wetgeving.

De kimblokken van H+H hebben een zeer goede thermische isolatie en een hoge druksterkte. Cellenbeton Kimblokken van HplusH worden, net als de overige cellenbetonproducten van H+H, geproduceerd uit 100% anorganische materialen. Cellenbeton van HplusH “veroudert” niet onder invloed van weersomstandigheden en UV. Het zal zelfs in de volgende eeuw nog dezelfde fysische eigenschappen bezitten als die op de dag dat ze verwerkt zijn. Kimblokken van H+H zijn ongevoelig voor rot en schimmel en zijn vormvast.

Wat is een kimblok?

Kimblokken worden gebruikt als eerste laag bij lijmwerk of metselwerk. De kimblokken worden in een kimlaag-mortel gelegd hiermee kan de kimlaag vlak en waterpas gesteld worden. Voor een optimale hechting van de kimblokken gebruikt u Kimlaag Mortel van Bruil.

Verwerking

De eerste rij kimblokken worden in de kimmortel vlak gesteld. Plaatst u de kimblokken op de begane grond, plaats dan onder de specie een folie om optrekkend vocht in de wand te voorkomen. Laat de kimmortel onder de kimblokken 1 dag uitharden voordat u doorgaat met het opmetselen of verlijmen van de rest van de wand.

Specificaties van Kimblokken 140 mm

Aantal blokken per pallet: 80 st.
Aantal m2 per pallet: 9,60 m²
Benodigde lijm per m2: 3,20 kg p/m²
Tand en Groef met Handgreep: Nee
Benor gecertificeerd: Ja
Gewicht per pallet: 887 kg

Breedte: 140 mm
Hoogte: 200 mm
Lengte: 600 mm

Fabrikant: H+H
Kwaliteit: C4/500 – G4/500 – PP4-0,50
Uitvoering: Glad
Druksterkte:  4,50 N/mm²
Gewichtsklasse:  475 kg m³ (± 25kg)
Warmtegeleidingscoëfficiënt:   0,117 λ(W/mk)

Gewicht 11,08 kg